Thursday, December 29, 2011

Krypskytte pågår





Ännu en "sosse" debatterar Håkan Juholts vara eller icke i moderaternas nya husorgan Aftonbladet. Allt negativt räknas upp och det finns ingen hejd på Juholts tillkortakommanden, i alla fall inte om man skall tro Jonas Morian.

Det är precis som om allt handlar om hur populistisk man lyckas göra sig och detta är ju media som bestämmer.

Kusligt nog ligger vårt lands öde helt i medias händer. Den ledare som inte har deras gunst ifrågasätts fullständigt och det är också det som skapar allmänhetens medvetande vilket senare syns när röstresultatet räknas upp i nästa val.

Ingenting om Juholt handlar längre om sakpolitik. Karlen får inte ut ett vettigt ord och hans oomtvistade förmåga att tala väl når aldrig ut till folket. Istället hörs lovsånger över vilken kompetent regering vi har. Detta trots att massor av människor lider tysta i dagens Sverige.

Hur ska exempelvis en långtidssjuk kunna hävda sig mot mobben som ser det som något bra att de får mer pengar i plånboken? De som jakar med fast hela välfärdssystemet monteras ned.

Det är så djävulskt att man mutar låginkomsttagarna med brödsmulor samtidigt som man tar med den andra handen från allmännyttan med miljarder till de som redan har och kan betala sin vård själva.

Det är inte miljonärerna som vi hittar på ställen som Carema -  inte än annat som ägare vill säga.

De fattiga och sjuka behöver en stark röst. Att som Jonas Morian hålla på med krypskytte mot sitt parti gagnar bara gamarna som lever på andras olycka.

Slut fred i leden och börja arbeta konstruktivt.

Aftonbladet

No comments:

Post a Comment